AccessoiresU kunt bij Van Leersum & Zn. tevens terecht voor diverse accessoires om uw auto
wellicht net dat beetje extra te geven. De afbeeldingen hieronder geven u een impressie van accessoires die wij doorgaans aan onze klanten
leveren. Wij leveren o.a.: Kleppen, Rollcovers, RVS Sidebars, Bedextenders, Chrome vliegenvangers en Pushbars voor alle USA merken en Nissas titan en Toyota Tundra.

U bekijkt groep:4

Geperforeerde remschijf

De originele schijven worden geperforeerd in een speciaal patroon. De perforatie wordt nabehandeld om doorscheuren te voorkomen. De perforaties in de schijf voeren het remstof en de vrijkomende gassen van de remblokken af onder extreem remmen. Bovendien zorgen ze voor een een betere koeling. De remschijven zullen bestand zijn tegen hevigere rembelastingen en de blokken zullen langer hun remwerking behouden. Rem-fading zal minder snel optreden.

De aanpassing is perforeren en uitgloeien om bovenstaande effect te krijgen.

Prijs: zie hieronder

Uitgegloeide remschijf

De schijven worden in een 4 uur durend proces verhit naar 1200 graden. Hierdoor raken de schijven uitgegloeid en zullen de schijven veel minder gevoelig worden voor de extreme temperaturen waaraan ze blootgesteld worden. De schijven zullen een veel betere struktuur krijgen. Dit komt doordat het staal van de schijf tijdens het normale produktieproces op meerdere plaatsen tegelijk zal stollen bij afkoelen. Wanneer de stol-velden elkaar raken ontstaat er een minder stevige verbinding. Door de schijven opnieuw te verhitten zal het metaal veel beter in elkaar vloeien en zal er een veel sterkere cohesie tussen de metaalmoluculen vormen. Dit maakt het verschil.

De aanpassing is perforeren en uitgloeien om bovenstaande effect te krijgen.

Prijs: aanschaf originele remschijf + 150,-

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W en montage.