Auto importeren Duitsland

Veilige import Duitsland en
zonder risico?
Ja dat kan!
Door de auto bij ons uit te zoeken kijkt u alleen bij dealer organisaties.

U heeft keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe import auto’s uit Duitsland.
De prijzen zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

Completer uitgevoerde auto tegen een lagere prijs

van Leersum & Zn. handelt de import van uw import auto uit Duitsland van A to Z af, zonder dat u er enige administratieve last van ondervindt.
Onze unieke methode van auto importeren levert u een vaak completer uitgevoerde auto op tegen een lagere prijs dan vergelijkbare auto’s uit Nederland.

Goede kwaliteit auto’s met garantie

Onze nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers uit Duitsland, de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer,
zorgt ervoor dat wij zonder enige vorm van stress uw auto importeren uit Duitsland met gratis een half jaar garantie en met de mogelijkheid tot 2 jaar garantie.

Uw importauto wordt door ons grondig gecontroleerd.

Duidelijke afspraken, geen verrassingen

Onze deskundige mensen maken voor elke importauto altijd een duidelijke offerte zonder verrassingen.
Wij kopen tevens uw huidige voertuig in als u daar behoefte aan heeft.

Wij verzorgen: BMW import, Audi import, Mercedes import, Volvo import, Opel import, Porsche import, Land Rover import, Ferrari import,
Bentley import, Maserati import, Volkswagen import, Renault import, Peugeot import, Seat import, Fiat import, Ford import, Jaguar import, etc.

Geintresseerd?
klik hier om een auto te zoeken: Importwereld

Met meer dan 118.000 auto’s waar u uit kunt kiezen.
Alle in top condities!

Zoekt u een auto uit en neem met ons contact op voor een goede afwikkeling.

van Leersum & Zn.
Bent u geïnteresseerd in een onze diensten of auto’s? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Via onderstaande telefoonnummer zijn we direct bereikbaar. Ook kunt u hiernaast het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

T: 0174-760 760
T: 070-397 00 97

E: info@vanLeersum.nl

Warmoezenierstraat 23
2671 ZP Naaldwijk

Neem vrijblijvend contact op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Bel ons
Route