VACATURE: Administratief medewerker bij Van Leersum & Zn.

Over Van Leersum & Zn.

Van Leersum & Zn. is gespecialiseerd in Amerikaanse pick-ups en is officieel Dodge, RAM en Shelby dealer en we bestaan reeds 52 jaar. In Naaldwijk hebben wij een moderne en ruime showroom en een volledig ingerichte werkplaats zoals dat hoort bij een officiële dealer. Naast verkoop, onderhoud en reparatie hebben wij ook een eigen auto-import afdeling en leveren wij zowel in binnen- als buitenland  nieuwe en gebruikte auto’s af. Naast de verkoop van auto’s bieden wij ook financieringen en autoverzekeringen aan om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen.

Wat ga je doen?

Ben jij die administratieve duizendpoot die binnen de volledige breedte van het bedrijf inzetbaar is, dan zoeken wij jou! Je functie zal bestaan uit o.a. ondersteuning op de receptie, facturatie, inkoop onderdelen en betalingen klaar zetten.

Wie ben je?

Sociaal en communicatief vaardig, representatief, je staat sterk in je schoenen met een proactieve houding, je kan zelfstandig werken, hands-on mentaliteit en hebt reeds enkele jaren ervaring in een administratieve functie.

Wat vragen we van je?

  • Administratieve/boekhoudkundige ervaring, bij voorkeur in de autobranche.
  • Affiniteit met de autobranche
  • Ondernemend inzicht
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)

Wat bieden wij jou?

Een gezond familiebedrijf met een rijke historie en een gezellige, hardwerkende groep collega’s. Daarnaast ga je werken met premium merken als RAM, Dodge en Shelby en krijg je de kans om iedere dag met auto’s te werken die je niet op iedere hoek van de straat ziet.
Vanzelfsprekend bieden wij je een passend salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring.
Informele sfeer is bij ons belangrijk dus een borrel iedere vrijdag na werktijd mag niet ontbreken.

Contact

Is deze functie je op het lijf geschreven en ben je geïnteresseerd? Dan horen we graag van je!
Stuur je CV inclusief pasfoto naar info@vanleersum.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Dan mag je ook altijd bellen naar 0174-760760 en vragen naar Antoon van Leersum.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld!