GMC Sierra

AT4 6.2L V8 | Pano | Bose | Digital Mirror | 360°

Bijzondere opties

  • Elektrisch verstelbare stoelen incl. geheugenfunctie voor 2 posities op de bestuurdersstoel en elektrisch verstelbaar stuurwiel met instaphulp
  • LED achterlichten
  • Entertainment system
  • Bekleding leder
  • Achteruitrijcamera
  • Stoelverwarming voor
  • Keyless entry
  • LED-koplampen
  • ISOFIX
  • Parkeersensoren (voor/achter)
  • Lichtmetalen velgen
  • Regen- en lichtsensor
  • Mistlampen voor
  • Stoelventilatie voor
  • Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
  • Traction control

Alles over de auto

Specificaties

Kilometerstand 1 km
Bouwjaar 2024
Kleur zwart
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Aantal deuren 4
APK Bij aflevering
BTW/Marge BTW
Referentienummer 00-G-101

Technisch

Aantal versnellingen 10
Vermogen 420 pk
Cilinderinhoud 6199cc
Trekgewicht 3.500 kg

Opties

Infotainment
Apple Carplay / App connect
Veiligheid
Achteruitrijcamera ISOFIX 3 standen 4x4 Dode hoek detectie 360 camera Afstand starten
Overige
Elektrisch verstelbare stoelen incl. geheugenfunctie voor 2 posities op de bestuurdersstoel en elektrisch verstelbaar stuurwiel met instaphulp LED achterlichten Entertainment system Bekleding leder Stoelverwarming voor Keyless entry LED-koplampen Parkeersensoren (voor/achter) Lichtmetalen velgen Regen- en lichtsensor Mistlampen voor Stoelventilatie voor Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen) Traction control Airconditioning Gordijnairbags achter Dubbele cabine Elektrisch verstelbare voorstoelen Elektrisch bedienbare ramen voor en achter Stuurbekrachtiging Automatisch dimmende binnenspiegel Bandenspanningscontrole Fabrieksgarantie Hoofdsteunen achter Bumpers in carrosseriekleur Gordijnairbags voor Cruise control en speedlimiter met stuurwielbediening Binnenspiegel met automatische dimmer Cruise Control met remfunctie Centrale deurvergrendeling afstandbediend Achterlichten in LED-techniek Lederen stuurwiel Automatische klimaatregeling Elektrisch bedienbaar schuifdak AUX- en USB-aansluiting Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS) Automatic Light Control (ALC) Buitenspiegels in carrosseriekleur Elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels in carrosseriekleur USB aansluiting Audiobediening op het stuur Comfort Access, ontgrendelen en vergrendelen portieren zonder sleutel Trekhaak Dagrijverlichting, LED Lane Change Warning (Dode-hoekwaarschuwing)

Opmerkingen

Maak kennis met de GMC Sierra AT4 pick-up: ontketen je avontuur!

Verover het buitenleven met vertrouwen

Ontdek een nieuw niveau van offroad-opwinding met de GMC Sierra AT4 Pickup. Ontworpen om zowel stadsstraten als ruige terreinen te domineren, is deze krachtpatser van een vrachtwagen jouw ticket naar een ongeëvenaard avontuur.

Functies die u verder brengen

All-Terrain-mogelijkheden: Pak elk landschap met gemak aan, dankzij de geavanceerde offroad-ophanging en het 4WD-systeem van de Sierra AT4. Van rotsachtige paden tot modderige paden: overwin elke uitdaging die op je pad komt.

Krachtige prestaties: kies uit een reeks krachtige motoropties die het vermogen en koppel leveren dat u nodig heeft voor slepen, slepen en accelereren. De Sierra AT4 is niet zomaar een vrachtwagen; het is een prestatiebeest.

Sleepkampioen: Of u nu uw boot naar het meer of uw camper naar de bergen sleept, de sleepmogelijkheden van de Sierra AT4 zullen zelfs indruk maken op de meest veeleisende avonturiers. Neem alles mee wat je nodig hebt voor een onvergetelijke reis.

Gedurfd exterieur: het robuuste en verfijnde exterieur van de Sierra AT4 is een bewijs van zijn capaciteiten. Met zijn stoere grille, opvallende LED-verlichting en agressieve uitstraling eist deze pick-up overal de aandacht op.

Premium interieur: stap binnen en ervaar luxe opnieuw gedefinieerd. Hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en comfortabele stoelen maken elke rit tot een waar genot. Blijf verbonden en vermaakt, hoe afgelegen uw bestemming ook is.

Praktische innovatie: de Sierra AT4 zit boordevol innovatieve functies die uw rijervaring verbeteren. Van geavanceerde trailertechnologie tot rijhulpsystemen: deze pick-up houdt u tijdens elke rit onder controle en veilig.

Gebouwd om lang mee te gaan: GMC's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat uw Sierra AT4 de tand des tijds zal doorstaan. Of u nu backcountry-paden verkent of door stadsstraten navigeert, uw truck is ontworpen om lang mee te gaan.

Verbeter uw reis met GMC Sierra AT4 Pickup ?

Ervaar de sensatie van ultieme mogelijkheden en luxe in één uitzonderlijk pakket. De GMC Sierra AT4 Pickup is niet zomaar een vrachtwagen; het is een statement van je avontuurlijke geest. Ben je klaar om de offroad-levensstijl te omarmen? Kruip vandaag nog achter het stuur van de Sierra AT4 en maak van elke rit een onvergetelijke expeditie.

Bezoek ons in Naalwijk www.vanleersum.nl Het avontuur wacht op je – ben je klaar om de oproep te beantwoorden?

Bij voorkeur incl. onder- of bovenbouw LPG, harde achterklep in kleur en 13 polige trekhaak? Voor € 86.275,- ex. staat hij rijklaar op de stoep.

Financiering nodig? Geen zorgen! Wij bieden flexibele financieringsopties die perfect zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en budget. Onze financieringsexperts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de best mogelijke financieringsoplossing, zodat je snel achter het stuur van je droomauto kunt zitten. Wacht niet langer, neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw GMC Sierra AT 4 te financieren.

Video

360° foto

Standaard opmerkingen

Van Leersum & Zn is een echt familiebedrijf dat sinds 1969 luxe auto's levert aan veeleisende klanten over de hele wereld. Wij zijn officieel Dodge, RAM en Shelby dealer en gespecialiseerd in premium pick-up trucks en personenwagens.
Elke auto die we aanbieden is in uitmuntende staat. Maak vandaag een afspraak en ontdek wat vele tevreden klanten al weten: de professionaliteit van ons personeel en onze ongeëvenaarde voorraad bieden een koopervaring als geen ander. Daarom geven onze klanten Van Leersum een dikke 9,6 als cijfer. In onze moderne werkplaats voorzien we in alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Verkoopteam van Leersum & Zn.
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
0174-760 760
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Deel deze auto

Totaal Op aanvraag
Bel ons
Route