Airco service

Tegenwoordig is airconditioning in de auto niet meer weg te denken. Het is dan ook belangrijk om te zorgen dat uw airco goed onderhouden wordt. Als uw airconditioning niet regelmatig wordt onderhouden, kan dit leiden tot een defect systeem op de momenten dat u het juist nodig hebt. Dit wil u natuurlijk voorkomen!

Maximale prestatie

Een airco heeft regelmatig onderhoud nodig, omdat deze gemiddeld tot wel 10% van het koudemiddel per jaar verliest. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor de smering van de airco. Wanneer er onvoldoende smering is tijdens maximale prestaties in de warme maanden, kan dit leiden tot ernstige schade aan het systeem.

Gelukkig kunt u bij autobedrijf van Leersum & Zn terecht voor controle, onderhoud en reparatie van uw airconditioning. Onze airco check omvat een uitgebreide controle van uw airco, waarbij we onder andere het koude middel filteren, schadelijk vocht verwijderen door middel van diep-vacumeren, en lekken opsporen en repareren.

Daarnaast voegen we indien nodig olie toe, vullen we uw airco met schoon koude middel R134a en controleren we de magneet-koppeling en aandrijfriem. Ook controleren we de lage en hogedruk zijde van het systeem en voeren we een temperatuurcontrole uit

Antibacteriële behandeling

Naast onze airco check-up, raden we ook een circulaire reiniging met antibacterieel middel aan. Hierbij reinigen we uw airco systeem grondig en compleet met behulp van een neutrale, water gedragen oplossing. Deze verwijdert de voedingsbodem voor micro-organismen en zorgt ervoor dat uw airco systeem voor langere tijd vrij blijft van nieuwe vervuiling, zonder nadelige bijwerkingen voor u en uw passagiers. 

Dus, bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor uw airco service? Neem dan contact opmet autobedrijf van Leersum & Zn voor een uitgebreide airco check-up en circulaire reiniging metantibacterieelmiddel!