FORD F-150 SHELBY

5.0L V8Zuiger Dodge Ram 1500 Pickup
SUPERCHARGER

760 PK EN 624 NM

AFSTANDafstand starten1
STARTEN

KEYLESS SLEUTEL

CAMERA

ACHTER

EUROPESEnavigatie1
NAVIGATIE

NEDERLANDS TALIG

SUPER
CREW

EXTRA GROTE
CABINE

17 INCHwheels1
ZWART

MULTI-SPAAKS VELGEN

10-TRAPS 8 traps automaat1
AUTOMAAT

STANDAARD

LEDERENkuipstoelen verwarmd1
STOELEN

VERWARMD EN GEKOELD

GALLERY

DE CABINE VAN DE FORD F-150 SHELBY

De nieuwe Ford F-150 Shelby

Het heeft een aantal jaren geduurd voordat er weer een Ford F-150 Shelby werd gebouwd. Wachten duurt lang, maar het wachten op de nieuwe Ford Shelby  is het waard. De nieuwe Ford Shelby is echt een off-road schoonheid geworden, de schitterende details zijn mooi gecombineerd met een vreselijk brute uitstraling.

De voorkant van de Ford Shelby is volgens ons nog agressiever vormgegeven dan de ‘oude’ Ford F-150 Shelby , die al agressief is in onze ogen. Je herkend deze F-150 Ford altijd aan het megagrote Ford logo op de grille. De LED lichtjes in de grille zijn gelukkig behouden, want dit accentueert de brute uitstraling nog eens extra.

SuperCrew cabine

De ruime Ford F-150 Shelby SuperCrew biedt plaats voor 5 personen. De SuperCrew Cabine is de ruimste cabine in de Ford F-150 range.
Zo biedt de Ford F-150 PickUp Shelby ; 111 cm beenruimte voorin en 110 cm beenruimte voor de passagiers achterin.

AFMETINGEN

Lengte

5890 mm

Breedte

2029 mm

Stoelen

5 STUKS

Deuren

4

Beenruimte voor

111 cm

Beenruimte achter

110 cm

Ford F-150 lariat Afmetingen SuperCrew Cab

GALLERY

Ford f-150 shelby front

DESIGN

Het doel van Ford in 2015 was het bouwen van een nieuwe generatie Ford F-150, dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het uiterlijk is grondig aangepakt ten opzichte van de eerdere modellen. Het model is compleet vernieuwd, dit is duidelijk herkenbaar aan de nieuw vormgegeven koplampunits en de uitzonderlijk ogende grille.

FORD F-150 LARIAT TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE

Van het hoge resolutie instrumentenpaneel tussen de tellers leest u alle informatie die u wilt zien, van actueel benzine verbruik tot aan de oliedruk en alles wat daartussen zit. Alles is in deze FORD F-150 SHELBY volledig naar eigen wens aan te passen.

Ford F-150 Raptor 3.5L V6 ECOBOOST

SPECIFICATIE’S

De Ford F-150 Shelby wordt geleverd met een 5.0L V8 FFV motor. Deze motor haalt optimale kracht uit iedere druppel benzine, terwijl de SUPERCHARGER bovenop de motor het vermogen maakt en direct antwoord geeft als je het nodig hebt.

EXTERIEUR

THREE SHAPES

De voorkant van de Ford F-150 Shelby kenmerkt een buisframe unit voorzien van een opening voor een LED-balk. Een andere feature aan de voorzijde is de drie prominente horizontaal-vormige grille.

AFSTAND BEDIENBARE ACHTERKLEP

Vergrendelen of ontgrendelen van de achterklep  met een schakelaar aan de binnenkant van het deurpaneel of met de beschikbare sleutelhanger.

INTERIEUR

Ford F-150 veiligheids gordels met airbag

VEILIGHEIDSGORDELS MET AIRBAGS

Veiligheid staat in een hoog vaandel bij de Ford F-150 Pickup. Op de 2e rij vind u twee veiligheidsgordels met airbags, optioneel in de Supercrew ®modellen. Deze bieden meer bescherming bij een crash dan de traditionele veiligheidsgordel.

TECHNOLOGIE

SYNC 3: DE NIEUWE VOICE-ACTIVATED TECHNOLOGIE

LCD scherm: de nieuwe overzichtelijke touchscreen heeft een indrukwekkende functionaliteit, waaronder de handige swipe en beschikbare navigatie met zoom-functionaliteit vergelijkbaar met uw smartphone. Volledig navigeren in de Nederlandse taal.

Zo heeft u ook volledige stem-controle over uw telefoon en het media console. Zeg eenvoudig welke muziek u wilt horen en uw favoriete muziek wordt via bluetooth afgespeeld.

FORD F-150 LARIAT TECHNOLOGIE

VOLWAARDIG DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Van het hoge resolutie instrumentenpaneel tussen de tellers leest u alle informatie die u wilt zien, van actueel benzine verbruik tot aan de oliedruk en alles wat daartussen zit. Alles op dit instrumentenpaneel  is in deze FORD F-150 SHELBY volledig naar eigen wens aan te passen.

PARKEER SENSOREN

Het Reverse-Sensing-System maakt gebruik van een geluidssignaal om u te waarschuwen voor een obstakel achter je. Het wordt vaker en luider weergegeven hoe dichter het voertuig bij het object komt. Standaard in F-150 LARIAT de Ford F-150 PLATINUM, Ford F-150 RAPTOR en natuurlijk de Ford F-150 SHELBY.

Shelby-F-150

Bruut figuur met 760 Pk!

U zult het niet geloven, maar Shelby maakte 45 high-performance verbeteringen om aan te sluiten op de F-150 met 760 PK’s.

Het basismodel is uitgerust met de 5.0 L Ti-VCT V8, die 385 pk en 387 Nm koppel levert. Om de output tot 700 pk te bereiken, heeft Shelby een supercharger, enorme koude lucht en high flow injectoren, aluminium warmte-uitwisseling en in het blok een aluminium high-flow gasklephuis toegevoegd.

Om ervoor te zorgen dat haar aanwezigheid wordt gevoeld, wordt de 2018 Shelby F-150 uitgerust met een Borla dual-uitlaatsysteem. Met al deze verbeteringen behaald de nieuwe Shelby F-150 0-100 km/h in ongeveer 4,2 seconden.

SPECIFICATIES

MOTOR VAN DE FORD F-150 PICKUP

MOTOR

5.0L ECOBOOST

SUPERCHARGED

PK’S760 @ 5000 rpm
Koppel – Nm 624 @ 3500 rpm
Cilinderinhoud- cu cm
Constructiealuminum block/aluminum head
KleppenOHC, 24 kleppen, distributieketting

FORD F-150 PICKUP  5´5″ BAKMAAT

EXTERIEUR AFMETINGEN

  

GROTE CABINE (SUPERCREW)

WIELBASIS  3.683 mm
TOTALE LENGTE  5.893 mm

Aanvraagformulier SHELBY

Alle velden zijn verplicht anders nemen wij uw aanvraag niet in behandeling.

Persoonsgegevens

Model & Opties

Accessoires en Opties

Gegevens eventuele inruilauto 

2 + 0 = ?