Ontdek de wasstraat ervaring bij van Leersum & Zn.

We zijn trots op onze ultramoderne wasstraat. Deze is uitermate geschikt voor zelfs de breedste pick-up trucks. Kom je nergens binnen omdat je te breed bent? Bij ons gewoon wel! Bij van Leersum & Zn. draait alles om het leveren van een eersteklas ervaring voor onze klanten dus ook voor jouw geliefde voertuig. Of je nu een krachtige pick-up truck of een elegante personenauto hebt, onze wasstraat biedt de perfecte oplossing om jouw voertuig te laten stralen als nooit tevoren.

Waarom kiezen voor onze wasstraat?

Geavanceerde technologie: Onze wasstraat is vervangen voor een nieuw type die uw Pick-up maar ook uw personen auto perfect kunt wassen. Met zijn state-of-the-art technologie weet hij precies welk type auto erin staat en zorgt die voor een grondige en veilige reiniging van jouw voertuig. We maken gebruik van hoogwaardige reinigingsmiddelen en zorgvuldig gekalibreerde borstels om zelfs het hardnekkigste vuil te verwijderen, terwijl we tegelijkertijd de lak en het exterieur van jouw voertuig beschermen.

Super klantenservice: Bij van Leersum & Zn willen we jou de best mogelijke wasstraatervaring bieden. Onze wasbeurt zit standaard en zonder extra kosten bij elke onderhoudsbeurt of grote reparatie inbegrepen. Uiteraard respecteren wij het wanneer je je trots liever met de hand wast. Maar wat is er nou lekkerder dan een schone auto?

Efficiëntie en tijdbesparing: We begrijpen dat je drukke agenda hebt en tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons proces geoptimaliseerd om een snelle en efficiënte reiniging te garanderen. Met onze geautomatiseerde systemen en vakkundig personeel zorgen we ervoor dat jouw voertuig binnen de kortst mogelijke tijd weer glanzend en stralend is.

Maatwerkoplossingen: Elk voertuig is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Onze wasstraat biedt verschillende programma's en opties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Of je nu een basisreiniging wilt of extra diensten zoals waxen, wij hebben alles in huis om aanjouw specifieke wensen te voldoen.

Milieuvriendelijkheid: Bij van Leersum & Zn. hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze wasstraat maakt gebruik van waterzuiveringstechnieken en-systemen die ervoor zorgen dat het waterverbruik tot een minimum wordt beperkt en het afvalwater op een verantwoorde manier wordt behandeld. Zo kun je jouw voertuig met een gerust hart laten reinigen, wetende dat je ook een positieve impact hebt op het milieu.

Dus, bent u op zoek naar een plek om uw trots weer blinkend schoon te krijgen? Neem dan contact opmet autobedrijf van Leersum & Zn. voor een uitgebreide reiniging van uw voertuig!