Auto spuiten

Uw Auto Spuiten: Kies voor Absolute Topkwaliteit!

Bij van Leersum begrijpen we dat uw auto een waardevol bezit is dat de beste zorg verdient. Of u nu schadeherstel nodig heeft of gewoonweg een nieuwe kleur wilt, onze professionele autospuiters en hoogwaardige spuitcabines garanderen een resultaat van absolute topkwaliteit. Wanneer u kiest voor auto spuiten bij van Leersum, kunt u rekenen op een blinkend eindresultaat dat onze reputatie als Officieel RAM en Dodge dealer weerspiegelt.

Auto spuiten is niet alleen beperkt tot autoschadeherstel; het biedt ook de mogelijkheid om uw auto een andere uitstraling te geven.  Van het verwijderen van chroom, het spuiten van je velgen tot het monteren van een achterbak cover in de kleur van je auto. Ook kunnen we de logo’s van de auto in de kleur van de carrosserie of glanzend zwart laten spuiten. De mogelijkheden tot extra personalisatie zijn eindeloos.

Bij van Leersum zorgen we ervoor dat uw auto snel weer schadevrij is. Voordat we beginnen met het spuitproces, voeren we een grondige voor-analyse uit om de juiste aanpak te bepalen. Wordt de schade weggeschuurd of is er nieuw plaatmateriaal nodig? In hoeverre is de lak aangetast en is spuiten echt noodzakelijk? We bieden ook de mogelijkheid van uitdeuken zonder spuiten, wat u aanzienlijk kan besparen op autospuiterij kosten. Voor kleine schades van minder dan 20 centimeter kan spotrepair in sommige gevallen een geschikte oplossing zijn, wat de kosten nog verder kan verlagen.

Om ervoor te zorgen dat de kleur van uw auto perfect overeenkomt, maken we gebruik van een kleurscanner die de kleurcode van uw voertuig nauwkeurig bepaalt. Onze vakmensen weten precies wat ze doen en garanderen dat uw auto na het spuiten weer die kenmerkende diepe glans heeft, zonder enig kleurverschil. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze vakmensen door direct te bellen naar 0174-760.760

*Voor het aanvragen van een offerte verzoeken wij u om langs te rijden. Schade beoordelen van foto's is onmogelijk.

Kies voor van Leersum en geniet van de absolute topkwaliteit die uw auto verdient.