LIMITED BLACK EDITION

Ultieme luxe

Met een krachtige 5.7-liter HEMI V8-motor die tot 395 pk kan leveren, een trekcapaciteit van maximaal 3,5 ton en een laadvermogen van bijna een ton, is de Dodge Ram 1500 Limited Night Edition perfect voor iedereen die zware ladingen moet vervoeren.

KRACHT EN LUXE

Zwarte afwerking

Op zoek naar een pick-up truck die niet alleen krachtig en veelzijdig is, maar ook een indrukwekkende uitstraling heeft? Maak kennis met de Dodge Ram 1500 Limited Night Edition! Met zijn stoere en robuuste design en volledig zwarte afwerking is dit de pick-up truck die u zoekt.

Premium Detaillering

En als kers op de taart biedt de Dodge Ram 1500 Limited Night Edition diverse handige opties, zoals het optionele RAMBOX opberg systeem en de 60/40 Tailgate Doors, die het in-en uitladen van uw spullen nog gemakkelijker maken. Dankzij de 60/40 Tailgate Doors is het nog gemakkelijker om de achterklep in-en uit te laden. Optioneel op de Ram 1500Limited Night Edition. Deze slimme achterklep kan zowel naar beneden klappen als zijdelings waarmee je handig spullen kunt laden zonder dat de klep in de weg zit.

Daarnaast beschikt deze truck over geavanceerde technologie en veiligheids voorzieningen, waaronder Blind Spot Monitoring, adaptieve luchtvering en Adaptive Cruise Control, zodat u altijd veilig en comfortabel op de weg bent.

De nieuwste technologie

360 graden camera

Aanvraagformulier Dodge RAM