Onderhoud & APK

Om ervoor te zorgen dat uw auto betrouwbaar blijft en veilig op de weg kan blijven, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. De fabrikant heeft vastgelegd wat er precies moet gebeuren en hoe vaak dit moet gebeuren in de onderhouds voorschriften en onderhouds intervallen. Bij van Leersum & Zn. weten we precies wat er bij elke onderhoudsbeurt moet gebeuren en kunt u gemakkelijk telefonisch of online een afspraak maken om uw auto te laten onderhouden. Wij zijn officieel RAM, Dodge en Shelby dealer en US car specialist. In onze moderne garage in Naaldwijk voorzien wij in het onderhoud aan alle merken. Amerikaans, Europees of Aziatisch.

Ook is het belangrijk om jaarlijks de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto te laten uitvoeren om te controleren of uw auto voldoet aan de verkeersveiligheids-en milieueisen. Bij ons dealer bedrijf zijn alle automerken en-modellen welkom voor een APK. Maak nu zelf eenvoudig online een afspraak bij een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Het RDW zal u informeren wanneer uw auto toe is aan de APK en het is belangrijk om uw auto voor de vastgestelde datum te laten keuren om een boete te voorkomen. De keuringsintervallen variëren afhankelijk van de datum van de eerste toelating en het type motor van uw auto. Het is ook mogelijk om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt, zodat uw auto op alle punten wordt gecontroleerd en weer tip top de weg op kan. Bij vanLeersum& Zn. staan we voor u klaar om al uw vragen over het onderhoud van uw auto, de APK en andere servicepunten te beantwoorden en u te voorzien van de juiste informatie. Maak een afspraak bij onze receptie en wij zorgen voor uw mobiliteit.

Wij zijn dé Amerikaanse auto specialist van het Westland en klanten komen uit gehele land naar ons toe. Met regelmatig onderhoud blijft uw Amerikaanse trots in top conditie. Onze gepassioneerde monteurs kennen iedere USA Car door en door en werken met originele onderdelen. Maak een werkplaats afspraak bij USA Car-specialist van Leersum& Zn. voor onderhoud, de APK of het repareren van uw auto. Wij doen het onderhoud aan de volgende merken: Dodge, RAM, Jeep, Ford USA, Shelby, Hummer, GMC, Cadillac, Chevrolet, Pontiac, Corvette, Buick, etc.