SILVERADO EV

De Toekomst is Hier: Ontdek de Opwindende Kracht van de Chevrolet Silverado EV

Maak kennis met de Chevrolet Silverado EV, een revolutionaire elektrische pick-uptruck die de weg vrijmaakt naar een duurzamere toekomst. Met zijn geavanceerde elektrische aandrijflijn en indrukwekkende prestaties, combineert de Silverado EV kracht met milieuvriendelijkheid.

De Chevrolet Silverado EV wordt aangedreven door een krachtige elektrische aandrijflijn die zorgt voor directe acceleratie en een indrukwekkend koppel. Met zijn elektrische motor levert de Silverado EV verbluffende prestaties zonder concessies te doen aan het vermogen.

Met zijn geavanceerde batterijtechnologie biedt de Silverado EV een opmerkelijk bereik, waardoor jelange afstanden kunt afleggen met minder zorgen over opladen. Of je nu over de snelweg rijdt of off-road avonturen beleeft, de Silverado EV staat garant voor betrouwbare prestaties en een langdurigerijervaring.

De Chevrolet Silverado EV is ontworpen met verschillende oplaadmogelijkheden om aan de behoeften van elke bestuurder te voldoen. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, er zijn opties voor snel laden en conventioneel laden, waardoor je de vrijheid hebt om je Silverado EV altijd klaar te maken voor de volgende rit. Aangegeven bereik is 400 mijl / 640 KM!

Stoer en sportief

Met zijn moderne ontwerp en stoere uitstraling trekt de Chevy Silverado EV onmiddellijk de aandacht. Met zijn indrukwekkende grille, imposante wielkasten en opvallende details laat hij een blijvende indruk achter, waar je ook gaat.

Ruim en comfortabel

De Silverado EV behoudt het iconische ontwerp en de robuuste uitstraling van de Silverado-lijn. Met zijn ruime laadbak en indrukwekkende trekcapaciteit biedt deze elektrischepick-up truck veelzijdigheid en functionaliteit voor werk en avontuur.

Aanvraagformulier Chevrolet Silverado