Historie

Het autobedrijf Van Leersum heeft een rijke historie. Vader Klaas van Leersum is in 1969 begonnen met sleutelen aan auto's in een zelfgebouwde garage op het tuinbouw bedrijf van zijn vader. Vijf jaar later zette hij zijn werkzaamheden voort aan de Oude Haagweg in Loosduinen. In de jaren die daarop volgden bouwde hij een goede reputatie op en specialiseerde hij zich in Amerikaanse auto's. Zelfs het Koninklijk Huis liet hun AA-wagenpark jarenlang onderhouden bij Van Leersum en Zn.

Inmiddels hebben Antoon en Wouter van Leersum de leiding overgenomen, beiden in de werkplaats opgegroeid. Natuurlijk is er door de jaren heen veel gemoderniseerd, maar er zijn ook genoeg dingen gebleven zoals het altijd was. Zoals bijvoorbeeld moeder Van Leersum die al 45 jaar onze steun en toeverlaat is en nog dagelijks met veel plezier de klanten van koffie voorziet en overal bijspringt waar nodig. De wensen van de klant staan nog altijd voorop en onze klanten worden behandeld zoals wezelf ook graag behandeld willen worden.

Tegenwoordig-ruim 50 jaar later-zijn we al weer jaren aan de Warmoezenierstraat 23 in Naaldwijk gevestigd. Het autobedrijf heeft zich in tal van zaken gespecialiseerd en is inmiddels officiële dealer van Dodge, RAM en Shelby geworden.

Galerij

Bekijk hier onder een collectie aan foto's van de historie van het familiebedrijf van Leersum & Zn.