LARAMIE SPORT

NO COMPROMISE

De RAM 1500 Laramie Sport is niet alleen maar een mooie truck. Onder de motorkap vindt u een krachtige 5,7-liter HEMI V8-motor die 395 pk kan leveren, gekoppeld aan een 8-trapsautomatische transmissie. Of kies voor de optionele LPG systeem dat indrukwekkende brandstof efficiëntie biedt. Met een trek-capaciteit van maximaal 3,5 ton en een laadvermogen van bijna een ton, is deze truck geschikt voor alles wat u nodig heeft, of u nu zware ladingen moet vervoeren of gewoon geniet van een weekendje weg met de boot of caravan.

Stoer en sportief

Het exterieur van de RAM Laramie Sport is uitgerust met een uniek Sport-pakket, dat zorgt voor een agressieve uitstraling. De sportieve grille en bumpers, LED koplampen en 20-inch lichtmetalen wielen in hoogglans chroom geven deze truck een unieke uitstraling die overal de aandacht trekt.

Ruim en comfortabel

Het interieur van de RAM 1500Laramie Sport is niet minder indrukwekkend. Met een cabine die is ontworpen om een oase van luxe en comfort te bieden, biedt deze truck u een ruim interieur met hoogwaardige materialen en afwerkingen. Premium lederenal cantara bekleding, ventilatie en verwarming voor de voorstoelen, een hoogwaardig Harman Kardon audiosysteem en geavanceerdete chnologie zijn slechts enkele van de kenmerken die u kunt verwachten.

De geventileerde en verwarmde voorstoelen zorgen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. De RAM 1500 is leverbaar met verschillende achterbak covers, van een robuuste tri-fold tot een luxe achterklep in kleur van de auto.

Aanvraagformulier Dodge RAM