Verzekering

Wie zijn wij?

Bij van Leersum pick-upverzekering staan wij voor een klantgerichte aanpak. We luisteren naar u en denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, het wijzigen van gegevens of het afwikkelen en herstellen van eventuele schades, wij staan voor u klaar. En dit alles bieden we aan tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie.
Met de van Leersum verzekering bent u verzekerd van zorgeloos rijplezier en juiste dekking!

Uitgebreide polisvoorwaarden

Via onze website kunt u eenvoudig een autoverzekering berekenen en aanvragen, ongeacht het merk van uw auto. Wat onze verzekering uniek maakt, is de combinatie van een scherpe, concurrerende premie en een uitgebreid pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer echt iets aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een (maximaal) vijfjarige aanschafwaarde garantie, geen of zeer laag eigen risico, meestal gratis vervangende auto, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

Wat verwachten wij van u?

Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij ook iets van u: dat u ons correct en volledig informeert. Het niet of onjuist invullen van bepaalde gevraagde gegevens kan gevolgen hebben voor de dekking en eventuele uitkering bij schade. U bent zelf volledig verantwoordelijk voor het aangaan, afsluiten, wijzigen en opzeggen van uw verzekeringen.

Elektronisch verzekeren

Sinds 1 juli 2010 is het wettelijk toegestaan om een verzekeringsaanvraag volledig elektronisch af te handelen. Bij van Leersum hebben we gekozen voor elektronisch verzekeren. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met een gerenommeerde Verzekeringsmaatschappij bieden wij een onvergelijkbare autoverzekering.