SILVERADO HIGH COUNTRY

KRACHT EN LUXE

Welkom bij Van Leersum & Zn, waar we gepassioneerd zijn over het aanbieden van de beste Amerikaanse pick-up trucks op de markt. Als u op zoek bent naar een krachtige en luxueuze truck, kijk dan eens naar de Chevrolet Silverado High Country 5.3 Ecotec V8.

De Chevrolet Silverado High Country V8 is een top-of-the-line pick-up truck die zowel krachtig als stijlvol is. Met zijn 5.3-liter V8-motor onder de motorkap levert deze truck maar liefst 426 pk en 520 Nm koppel. Hierdoor is hij in staat om gemakkelijk zware lasten te trekken en snel te accelereren. Bovendien is deze truck voorzien van geavanceerde technologie die de prestaties optimaliseert en het rijden nog aangenamer maakt.

Een van de kenmerken van de Chevrolet Silverado High Country V8 is het luxe interieur. De cabine is ruim en comfortabel, met duurzame materialen en uitstekende afwerkingen. De stoelen zijn bekleedmet hoogwaardig leder en voorzien van verwarming en ventilatie voor extra comfort. De bestuurdersstoel heeft ook een geheugenfunctie die tot twee verschillende posities kan onthouden, zodat u snel en gemakkelijk uw ideale zitpositie kunt instellen. Het stuurwiel is ook verwarmd, zodat ucomfortabel kunt rijden, zelfs op koude dagen.

De Chevrolet Silverado High Country beschikt ook over de nieuwste technologieën. Het dashboard is uitgerust met een groot touchscree n infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto connectiviteit. Hiermee kunt u eenvoudig uw favoriete muziek streamen, navigeren en in contact blijven met uw vrienden en familie. De truck heeft ook een draadloos oplaadsysteem voor uw smartphone, zo dat u altijd opgeladen blijft.

Stoer en sportief

Maar het is niet alleen het interieur dat indruk maakt. De Chevrolet Silverado High Country heeft ook een stijlvolle en robuuste uitstraling. De truck heeft een uniek ontworpen grille die de aandacht trekt, evenals chroom accenten die bijdragen aan zijn imposante uitstraling. De LED-koplampen en-achterlichten bieden een heldere en duidelijke verlichting, terwijl de beschikbare 22-inch velgen de Silverado High Country een indrukwekkende uitstraling geven.

Ruim en comfortabel

De Chevrolet Silverado High Country 5.3 V8 is ook zeer veilig. De truck is uitgerust met geavanceerde veiligheids systemen zoals een achteruitrij camera, parkeer sensoren, dodehoek detectie en een rijstrook assistent. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het rijden en manoeuvreren.

Aanvraagformulier Chevrolet Silverado