BIGHORN

ZERO COMPROMISE

Met zijn krachtige en betrouwbare HEMI 5.7 V8 motor, biedt de RAM 1500 Bighorn een indrukwekkend laadvermogen en trek capaciteit van maar liefst 3,5 ton. Of u nu op zoek bent naar een werkpaard voor zware ladingen, of een avontuurlijke reisgenoot voor off-road ritten, de RAM1500 Bighorn is er klaarvoor.

Stoer en sportief

Het exterieur van de RAM1500 Bighorn is voorzien van robuuste en functionele elementen, zoals de in de kleur van de carrosserie, mee gespoten bumpers en de stoere grille. Maar ook de LED-koplampen en-achterlichten en het optionele Night pakket geven deze pick-up een stoere en sportieve uitstraling.

Ruim en comfortabel

Het interieur van de RAM 1500 Bighorn is ruim en comfortabel, en biedt een scala aan handige functies en technologieën. Duurzame materialen zoals een robuust stoffen bekleding. Van het geavanceerde infotainment systeem met app connect en de premium audio-installatie van Alphine of Harman Kardon tot de verwarmde stoelen en stuurwiel, de RAM 1500 Bighorn is ontworpen om u te voorzien van alle comfort die u nodig heeft tijdens lange ritten.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stijlvolle looks van de RAM 1500 Longhorn. Met zijn opvallende grille, stoere wielen en unieke Longhorn-badge, trekt deze truck ongetwijfeld veel bekijks. Of je nu op de snelweg rijdt of off-road gaat, met de RAM 1500 Longhorn maak je altijd een indrukwekkende entree.

Dankzij geavanceerde veiligheids voorzieningen, zoals de achteruitrij camera en een scala aan veiligheids voorzieningen, kunt u altijd met vertrouwen de weg op. De RAM 1500 Bighorn biedt u de gemoedsrust die u nodig heeft tijdens het rijden.

Bovendien biedt de RAM1500 Bighorn een verscheidenheid aan optionele upgrades en pakketten om uw auto een persoonlijk tintje te geven, waaronder lederen bekleding, het High Performance LPG systeem, een gecertificeerd alarm, afdekking voor de achterbak of stoere licht metalen velgen.

Aanvraagformulier Dodge RAM