Autofinanciering voor het Importeren van een Auto uit Duitsland

Een totaaloplossing voor uw geïmporteerde auto

Het kan in bepaalde gevallen wenselijk zijn een autofinanciering (zowel Financial Lease / Financiëleleasing als private finance) af te sluiten voor het kopen van een tweedehands auto uit Duitsland. Echter is het lastig deze te financieren omdat Nederlandse financierings maatschappijen alleenleningen verstrekken op auto’s met een NL kenteken.

Hoe werkt dit?

Omdat wij graag een totaaloplossing bieden, faciliteren wij ook de financiering van uw import autouit Duitsland. Wij schieten de aankoop van de auto, de BPM en BTW voor, zetten de auto op NL kenteken en ontzorgen daarna het complete papierwerk met de financierings maatschappij. Wij werken hiertoe nauw samen met een gerenommeerde aanbieder van autofinancieringen met zeer aantrekkelijke financieringstarieven. Wij bieden een volledige reeks aan financiële oplossingen op maat, altijd passend bij uw wensen en behoeften.

Financial Lease of private finance

U kunt ook een uit Duitsland geimporteerde auto in een Financial Lease constructie rijden. U kunt de te leasen import-auto tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW financieren voor Financial Lease en inclusief BTW. In het geval van Financial Lease kunt u de BTW echter direct bij de belastingdienst terugvorderen omdat uw bedrijf economisch eigenaar blijft van de gefinancierde auto. Ook inruil verrekenen op het te financieren bedrag of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de autofinanciering waardoor het maand bedrag nog lager uitvalt. De auto kosten zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting komen bij een dergelijke autofinanciering of financial lease constructie voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.

Voordelen financiering

Automotive financierings maatschappij: Snelle acceptatie voor financiering doordat de geïmporteerdeauto onderpand is.

Voor zakelijke financieringen: Niet alle gevallen jaar cijfers nodig om in aanmerking te komen voor auto financiering. Waar nodig alleen het meest recente boekjaar.

De autofinanciering kan in de meeste gevallen overgesloten worden naar een andere nieuwe auto. Wat betekend dat u nieuw of nieuwer rijd maar geen “boete” resterende rente over het oude openstaande bedrag betaald.

Transparant: U weet exact wat gedurende de looptijd de maandlasten zijn van de autofinanciering, er zijn geen verborgen overheadkosten. Werken met meerde financierings maatschappijen samen waarwij verbonden bemiddelaar van zijn. Wij adviseren wat voor u het beste is.

Berekening maandbedrag

Op de pagina's Financial Lease vindt u rekenmodules die u een goede indicatie kunnen geven van de te verwachten maandbedragen voor een af te sluiten autofinanciering voor uw Duitse import-auto.

In het geval van een zakelijke financiering rekent u met een te financieren bedrag excl. BTW. De BTW kunt u namelijk terugvorderen omdat uw bedrijf economisch eigenaar blijft van de gefinancierde auto.

Een autofinanciering is altijd maatwerk, wij werken graag een passende oplossing voor uw specifieke wensen en situatie voor u uit. Neem graag contact met ons op voor meer informatie over Financiële leasing.