Geniet van de voordelen van Financial Lease

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is de meest gekozen zakelijke lease vorm waarmee je als ondernemer een auto kunt aanschaffen voor jouw bedrijf. In plaats van de auto in één keer te betalen, wordt de aankoopsom gefinancierd door de bank. Hierdoor word je direct de economische eigenaar van de auto. Met Financial Lease betaal je de auto af in maandelijkse termijnen, waardoor je financiële ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen die de groei van jouw onderneming kunnen realiseren.

Wat betekent Financial Lease?

Bij Financial Lease koop je als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze lease vorm is vergelijkbaar met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en wordt direct eigenaar van de woning, waarbij het huis als onderpand dient voor de bank. Dit geldt ook voor het aanschaffen van een auto middels Financial Lease. Je bent zelf economisch eigenaar van de auto en lost de lease af bijde bank binnen een vooraf bepaalde termijn. Zodra de lease periode voorbij is, ben jij volledig eigenaar van de auto en hoef je deze niet meer in te leveren. Dit betekent dat de maandelijkse betalingen die je doet, een investering zijn in jouw eigen auto. Voor meer informatie over hoe Financial Lease werkt, kun je hier terecht.

Direct op zoek naar een auto die past bij jouw bedrijf? Bekijk ons uitgebreide aanbod nieuwe auto's en occasions via de onderstaande buttons:

De voordelen van Financial Lease:

  • Profiteer van fiscale voordelen, dankzij investeringsaftrek en renteaftrek
  • Geld blijft binnen de onderneming
  • Bepaal zelf de contractduur en het maandbedrag
  • Mogelijkheid tot boetevrij aflossen
  • Auto staat op eigen naam
  • Flexibele mogelijkheden voor startende ondernemers
  • Direct rijden dankzij ruime voorraad nieuwe auto's en occasions

Financial Lease biedt diverse voordelen voor ondernemers. Het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease wordt door de fiscus gezien als een investering in jouw onderneming. Hierdoor profiteer je direct van verschillende fiscale voordelen, zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.