Dodge Ram

TRX V8 6.2 Supercharged 717 pk | Pano | Digital Mirror | Hydro Blue

Bijzondere opties

  • Treeplanken
  • Beadlock velgen
  • Metallic lak
  • Dagrijverlichting, LED
  • Stoelventilatie voor + achter
  • Harman Kardon sound system
  • Trekhaak
  • Cruise Control met remfunctie
  • Stoelverwarming voor en achter
  • Lichtmetalen velgen
  • Panoramadak
  • 360 camera

Alles over de auto

Specificaties

Kilometerstand 34.500 km
Bouwjaar 2022
Kleur blauw
Transmissie Automaat
Brandstof LPG gas
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK Bij aflevering
Fabrieksgarantie 04 april 2024
BTW/Marge BTW
Kenteken VPJ-45-S
Wegenbelasting € 222 tot € 222 per kwartaal

Technisch

Aantal versnellingen 8
Vermogen 717 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 6166cc
Trekgewicht 3.500 kg

Opties

Exterieur
Beadlock velgen Black Package
Infotainment
Apple Carplay / App connect
Interieur
Stoelventilatie voor + achter Harman Kardon sound system Leer interieur
Veiligheid
360 camera ISOFIX 3 standen 4x4 Dode hoek detectie Achteruitrijcamera Afstand starten
Overige
Treeplanken Metallic lak Dagrijverlichting, LED Trekhaak Cruise Control met remfunctie Stoelverwarming voor en achter Lichtmetalen velgen Panoramadak Boordcomputer Regen- en lichtsensor Bandenspanningscontrole USB aansluiting Electronic Stability Program (ESP) Automatic Light Control (ALC) Automatische Stabiliteits Controle Gordijnairbags voor Automatische klimaatregeling Airconditioning Elektrisch verstelbare stoelen incl. geheugenfunctie voor 2 posities op de bestuurdersstoel en elektrisch verstelbaar stuurwiel met instaphulp Extra getint glas in achterruiten Dubbele cabine Centrale armsteun achterin Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels incl. elektrisch inklapbare buitenspiegels met parkeerfunctie Audiobediening op het stuur Airbags voor 12 Volt aansluiting Centrale deurvergrendeling afstandbediend Bandenspanningsweergavesysteem Achterlichten in LED-techniek Keyless entry Parkeersensoren (voor/achter) Gordijnairbags achter Adaptief onderstel Elektrisch verstelbare buitenspiegels In hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel Schuifdak electrisch Automatisch grootlicht Audio installatie Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar met automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie Traction control LED achterlichten Cruise control en speedlimiter met stuurwielbediening Achterbank verstelbaar Elektrisch bedienbaar schuifdak Armsteun achter Lederen stuurwiel Navigatiesysteem Deurgrepen, bumpers en buitenspiegels in carrosseriekleur Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Elektrisch bedienbare handrem LED-koplampen ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) Follow-me-home verlichting Achterbank zit klapbaar LPG Onderbouw Laadklep

Opmerkingen

Bij Van Leersum op voorraad: Deze 2022 Ram TRX, de ultieme pick-up truck voor degenen die kracht, prestaties en luxe eisen. Met zijn iconische ontwerp en uitzonderlijke mogelijkheden is de Ram TRX het perfecte voertuig voor iedereen die zich wil onderscheiden van de massa.

Laten we het hebben over kracht. De Ram TRX heeft een supercharged 6,2-liter V8-motor die maar liefst 712 pk produceert, waardoor het de krachtigste pick-uptruck op de markt is.
Met dit vermogen kunt u elke uitdaging aan, van de 0-100 sprint onder 4,5 seconde tot het trekken van aanhangwagens van 3500 kg. Bovendien heeft de TRX een indrukwekkende topsnelheid van 190 km/u, zodat u altijd voorop loopt.

Maar het gaat niet alleen om brute kracht. De Ram TRX is ook een robuuste en capabele truck die elk terrein aankan. Met zijn geavanceerde offroad-eigenschappen zoals Bilstein Blackhawk e2-schokdempers en 35-inch Goodyear Wrangler Territory-banden is de TRX klaar om elk obstakel aan te pakken. Of je nu door modder, zand of rotsachtig terrein navigeert, de TRX brengt je daar met vertrouwen en stijl.

Natuurlijk mogen we luxe niet vergeten. De Ram TRX zit boordevol functies die hem tot een van de meest comfortabele en geavanceerde trucks op de markt maken. Van het 12-inch touchscreen tot de met leer beklede stoelen, elk aspect van het interieur van de TRX is ontworpen met uw comfort in gedachten. Bovendien kunt u met zijn ultramoderne veiligheidsfuncties zoals Adaptive Cruise Control en Lane Departure Warning genieten van een zorgeloze rit, waar u ook heen gaat.

Dus als je klaar bent om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen, dan is deze 2022 Ram TRX dé truck voor jou. Kom vandaag nog langs en ervaar zelf de kracht, prestaties en luxe van de Ram TRX.

Video

360° foto

Standaard opmerkingen

Van Leersum & Zn is een echt familiebedrijf dat sinds 1969 luxe auto's levert aan veeleisende klanten over de hele wereld. Wij zijn officieel Dodge, RAM en Shelby dealer en gespecialiseerd in premium pick-up trucks en personenwagens.
Elke auto die we aanbieden is in uitmuntende staat. Maak vandaag een afspraak en ontdek wat vele tevreden klanten al weten: de professionaliteit van ons personeel en onze ongeëvenaarde voorraad bieden een koopervaring als geen ander. Daarom geven onze klanten Van Leersum een dikke 9,6 als cijfer. In onze moderne werkplaats voorzien we in alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Verkoopteam van Leersum & Zn.
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
0174-760 760
Totaal € 119.500 (excl. btw)
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Lease vanaf € 1.307 per maand Bereken uw maandtermijn

Deel deze auto

Totaal € 119.500 (excl. btw)
Bel ons
Route