Vacature: Financieel administratief medewerker - Parttime

Heb je boekhoudkundige en financiële kennis? Werk je altijd gestructureerd en georganiseerd? En zie jij jezelf al helemaal werken bij de meest indrukwekkende autodealer van het Westland? Dan ben je bij van Leersum & Zn. aan het juiste adres. In plaats van je werk uit te voeren achter een stoffig bureau, staat jou bureau letterlijk tussen de Amerikaanse wagens. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder!

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf van Leersum & Zn is, naast een echtfamilie bedrijf, dé Dodge/RAM dealer van hetWestland en bestaat inmiddels 54 jaar. Het handelt in nieuwe en gebruikte pick-ups van metname het merk RAM, maar heeft ook uitgebreide kennis en ervaring met andereAmerikaanse pick-ups en auto’s. Naast de verkoop van voertuigen heeft het bedrijf eenuitgebreide werkplaats voor het gereedmaken van nieuwe en gebruikte voertuigen,onderhoud, modificaties en montage van LPG installaties.

Functieomschrijving

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken vaninkoopfacturen, bankafschriften en het beheer van debiteuren en crediteuren. Daarnaastondersteun je de directie bij diverse activiteiten en vraagstukken.

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en interessante functie in een groeiend bedrijf;
  • Gezellige collega’s;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Motorvoertuigenbedrijf enTweewielerbedrijf;
  • Een pensioenregeling;
  • Een contractvoor een bepaalde tijdmet de mogelijkheid tot een vaste aanstelling;
  • Personeelskorting;
  • Leuke uitjes, bedrijfsfeesten en gezellige vrijdagmiddagborrels.

Interesse?

Interesse in de functie van financieel administratief medewerkerbij Autobedrijfvan Leersum& Zn.? Stuur dan je CV en Motivatie naar: info@vanleersum.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Parttime uren: 16 per week