GMC SIERRA AT4

KRACHT EN LUXE

De GMC Sierra AT4 is een top-of-the-line pick-up truck die zowel krachtig als stijlvol is. Met zijn 6,2-liter V8-motor onder de motorkap levert deze truck 420 pk en 624 Nm koppel. Dit maakt hem in staat om gemakkelijk 3.500 KG te trekken en soepel te accelereren. De Sierra 1500 AT4 biedt talloze mogelijkheden die zijn ontworpen om u naar de plaatsen te brengen die uw grenzeloze gevoel voor avontuur maar kan bedenken. Robuust vormgegeven en uitgerust met technisch geavanceerde functies, is de Sierra 1500 AT4 klaar voor avontuur en ontworpen voor actie.

Een van de kenmerken van de GMC Sierra AT4 is zijn robuuste en stijlvolle uitstraling. De truck heeft een stoere grille met een zwart chromen afwerking, waardoor hij er indrukwekkend uitziet. De truck heeft ook grote wielen van 18 of 20 inch, waardoor hij hoger op de weg ligt en er nog imposanter uitziet. De AT4 is ook voorzien van een speciaal aangepaste ophanging, wat hem geschikt maakt voorzowel off-road als on-road gebruik.

Het interieur van de GMC Sierra AT4 is ruim en luxueus. De cabine is afgewerkt met hoogwaardige materialen en biedt veel ruimte en comfort. De stoelen zijn bekleed met het beste leder en zijn voorzien van verwarming en ventilatie voor extra comfort. Het stuurwiel is ook verwarmd, zodat ucomfortabel kunt rijden, zelfs op koude dagen. De AT4 heeft tevens een groot touchscreenin fotainment systeem met Apple CarPlay en Android Auto-connectiviteit, waardoor u eenvoudig uw favoriete muziek kunt streamen, kunt navigeren en in contact kunt blijven met uw vrienden en familie.

De GMC Sierra AT4 is uitgerust met geavanceerde technologieën die de veiligheid optimaliseren. Verder voorzien van een achteruitrij camera, parkeer sensoren, dodehoek detectie en een rijstrookas sistent. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het rijden en manoeuvreren.

Krachtige 6.2L V8-benzinemotor met 10-traps automatische transmissie  |  13 inch centraal Touchscreen, 12 inch digitaal display voor de bestuurder en optionele head-up display  |  Sterke offroad-ophanging en RanchoMonotube-schokbrekers  |  Uniek zwart interieur met Kalahari-accenten en verwarmde en geventileerde geperforeerdelederen stoelzittingen vooraan  |  Optioneel CarbonProTM composiet bed  |  AutoTrac-tussenbak, automatisch sperdifferentieel achter en bodembeschermplaten

Aanvraagformulier GMC