Huif / Vrachtcontainer

Ondanks de riante afmetingen van uw pick-up biedt de laadruimte soms niet genoeg ruimte. Rijden met een open cover is een gedoe en mogelijk gevaarlijk. Of de lading die u vervoert mag niet nat worden. In dat geval biedt een vrachtcontainer mogelijk de oplossing. Wij bieden vrachtcontainers aan voor diverse modellen Amerikaanse pick-ups van RAM, Chevrolet, GMC én Ford.

FAQ

1Voldoet een huif aan de Nederlandse wetgeving?
Een losse huif voldoet niet aan de Nederlandse wetgeving voor bedrijfswagens. Een vrachtcontainer (huif + binnenbak) voldoet echter wel aan de Nederlandse wetgeving, als volledig afneembare ‘container’.
2Is een vrachtcontainer eenvoudig te demonteren?
Ja. Met de lepelgaten in de binnenbak is de vrachtcontainer eenvoudig te demonteren van de auto met gebruik van een vorkheftruck. Mocht u geen vorkheftruck tot uw beschikking hebben dan is het ook mogelijk met vier man.
3Maakt het uit dat ik een lpg-tank in de laadruimte heb?
Nee. We kunnen een vrachtcontainer leveren met een binnenbak mét en zónder lpg-uitsparing. Als u een bovenbouw tank heeft houdt u logischerwijs minder laadruimte over in de vrachtcontainer.
4Ik wil graag zijruiten in de huif van mijn vrachtcontainer, mag dat?
Nee, dat mag niet in Nederland. Een vrachtcontainer mag geen zijruiten hebben. Een achterruit is daarentegen wel toegestaan en standaard bij een vrachtcontainer.
5Bieden jullie ook vrachtcontainers aan voor België?
Voor België is een vrachtcontainer dan weer niet verplicht, dus mag een huif zonder binnenbak wel. Daarnaast mag deze wél voorzien zijn van zijramen.
6Wat kost een vrachtcontainer (NL) of huif (BE) voor mijn auto?
Een complete vrachtcontainer voor Nederland kost €4.150,- ex btw, incl montage. Een huif voor België is er vanaf €3.450,- ex btw, incl montage.
7Wat is de levertijd?
De levertijd hangt af van de kleur, uitvoering en het moment van bestellen. Soms kunnen wij een vrachtcontainer of huif al monteren binnen 3 weken!
8Hoe kan ik bestellen of erachter komen wat de levertijd is voor een vrachtcontainer of huif voor mijn auto?
Stuur ons de volgende gegevens en we zullen u zo spoedig mogelijk informeren: - Merk en type van uw auto - VIN van uw auto - Locatie van de lpg-tank (boven- of onderbouw)

Accessoires

Bij van Leersum en Zn. leveren wij een zo breed mogelijk aanbod aan opties voor onze klanten. Omdat wij een official dealer zijn van Pick-up trucks hebben wij de volledige beschikbaarheid over mogelijke upgrades voor uw model. Bekijk hieronder het aanbod aan accessoires bij van Leersum & Zn. Upgade uw Pick-up naar uw persoonlijke stijl en creeer een unieke look voor uw voertuig!  

Accessoires Contact Formulier